Impuls

Impuls

lørdag 29. desember 2018

7.12.18 Bahia Dorita, kanal Puyuhunapi


Dinghyturen var magisk!






Vi dro inn til nærmeste landsby Puyuhuapi. Det var strålende sol og varmt. Dette ble første dagen med shorts. Men fra i morgen er et meldt nordavind, med den kommer kald luft, skyer og regn, så vi nøt ekstra mye shortsværet idag.

Dagens prosjekt var å få tak i noen liter diesel og WiFi. Vi tok dinghyene fra Impuls og Starship. Det var en fantastisk dinghytur! Speilblank sjø, grønnkledde fjell på alle kanter og snødekte fjelltopper i periferien mot nord og øst. Vi suste av gårde i 15 knop!

Puyuhuapi viket som en veldig, veldig rolig landsby, som bare ventet på storinnrykk av turister. Det var mange supermarkeder, et antall som ikke sto i stil til det antallet mennesker vi så, og det var mange gjestehus der.
Vi fant oss en liten restaurant om serverte mat og hadde WiFi. Mens vi fire voksne mennesker satt rundt bordet med nesene ned i hver vår skjerm, laget kokkene på kjøkkenet skikkelig deilig mat til oss. Vi spiste Merluza, en hvit, lett fisk,  med salat og poteter. Jummy!
Dingyturen tilbake til moderskipene ble hakket mer bumpy enn turen tidligere på dagen. Vi var spesielt spente på hvordan det gikk med de 24 eggene vi hadde kjøpt, men de klarte seg heldigvis!

På kvelden kledde vi på oss bikini og badebukse og sank ned i varme kilder og smurte oss inn med leire. Vi drakk bobler, hadde glemt glass, så vi drakk rett fra flaska, men NØT!
Etter tre timer i varmt vann så vi ut som skrukkertoll og gikk inn på hotellet og drakk en GT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Vi setter veldig stor pris på om du legger igjen noen ord i kommentarfeltet. Hilsen Marianne og Kolbjørn