Impuls

Impuls

fredag 7. desember 2018

2.12.18 Marina Quinshed til Puerto Queilin

Vi løsnet fortøyningen til bøya kl 09.10. Det var strålende sol! Lite vind. Vi seilte med spridde seil. Vi drakk kaffe og nøt!!!
Rundt klokken 12 var det slutt på tålmodigheten vår, det gikk såpass sakte, vi startet motoren.
Marianne gjorde spansk kurs. Først duolingo-appen, også prøvde hun å oversette små artikler i et spansk frilufts magasin.
Kolbjørn lå i kappløp med Starship.

De snødekte fjellene mot øst er ubeskrivelig vakre.

Ankereter traff bunnen klokken 18 denne ettermiddagen, i Puerto Queilin.

Etter at vi hadde loggført seilasen dro vi med dinghyen til en øy 5 nautiske mil fra landsbyen. Vi har sett mye pingviner i Patagonia, men de har alltid vært svømmende, drømmen har vært å se dem gående, eller rettere sagt vaggende,  på land. På denne lille navnløse øya (42° 54' s 73°35' w) skulle det være pingviner. Vi tok  et utallig antall bilder av liggende, vaggende, "løpende", svømmende, nysgjerrige og skeptiske pingviner. En fantastisk ettermiddag!

Etter pingvin-opplevelsen dro vi land for å se hva landsbyen Puerto Queilin hadde å by på. Det bor ca 2000 folk her. Vi fant diverse supermarkeder, så vi fikk kjøpt noen friske grønnsaker, utover det tuslet vi gatene og tittet på folk og hus. Etter at vi hadde et lite planleggingsmøte for morgendagen ombord på Starship.







Pingvin spor 









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Vi setter veldig stor pris på om du legger igjen noen ord i kommentarfeltet. Hilsen Marianne og Kolbjørn