Impuls

Impuls

lørdag 29. desember 2018

13.12.18 Bahia Explorer

Vi hadde en deilig lang morgen, med kaffe og film i sengen før vi sto opp. Vi bestemte oss for å bli her i ro netter. Det skal være et bra sted å fiske laks og et delta som er spennende å utforske med dinghyen. Det regnet masse flere ganger i dag, så turene ut ble kortere enn planlagt, men hyggen inne desto lenger.
Spilte julemusikk hele dagen. Har 16 timer med julemusikk, så det skal litt til å komme igjennom alt.
Det var Lucia dagen og derfor bakte vi lucekatter med ekte Zafran. De ble skikkelig gode. Vi tok med oss noen over til kompisbåten vår Starship, bestemoren til Shelly var svensk, så denne tradisjonen synes Marianne det var koselig å vise henne. Med glitter i håret sang vi Lucia sangen for dem.
Vi laget vann og bakte brød og Kolbjørn fylte kjølevann på motoren.
Vi dro på dinghy tur, en litt kortere enn planlagt, men i et veldig fint område. Området minnet om et fjellvann hjemme, så vi fikk hjemlengsel.
Sent på ettermiddagen hadde Kolbjørn fortøyd dinghyen til Starship da han dro ut sammen med Barry for å fiske laks. Plutselig oppdaget Marianne at den lå opp ned i vannet. Hun fikk tilkalt Kolbjørn og gutta fikk snudd den rundt. Det viste seg at landlinen til Starship hadde kommet under dinghyen og når linen ble stram hadde den vippet dinghyen rundt. Hva er oddsen for at dinghyen går rundt to ganger i løpet av en uke????
Spiste nybakt brød til kvelds og så film.















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Vi setter veldig stor pris på om du legger igjen noen ord i kommentarfeltet. Hilsen Marianne og Kolbjørn