Impuls

Impuls

fredag 1. mars 2019

Påskeøya Vinapu

Fordi det var meldt dønninger på 3 meter utenfor Hanga Roa seilte vi til en ankring på motsatt side av øya, til Vinapu, for å få det litt mer bekvemt ombord. Når dønningene utenfor Hanga Roa er over 2,5 meter stenger de havna, så vi ikke kan komme til land. I Vinapu var dønningene mindre, så det var helt fint å vær ombord på Impuls, eller ombord hos noen av nabobåtene, men det var for store dønninger til å komme i land med dinghyen. Så totalt har vi vært tvunget til å være ombord på Impuls fem av de 14 dagene vi har vært på Påskeøya.

Etter Vinapu dro vi tilbake til Hanga Roa for å gjøre de siste innkjøpene av frukt og grønt og melde ifra til Imigrasjonspolitiet at vi ville seile videre.

Det var godt å få fylt opp frukt og grønt lagrene her på Påskeøya. På Robinson Crusoe får de varer levert hver tredje uke, så vi følte ikke for kjøpe frukt og grønt der, det kunne de få beholde. Men det tilsvarer at vi ikke har fått kjøpt frukt og grønt siden Quintero, som vi forlot for fire uker før vi kom til Påskeøya.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Vi setter veldig stor pris på om du legger igjen noen ord i kommentarfeltet. Hilsen Marianne og Kolbjørn