Impuls

Impuls

mandag 21. oktober 2019

Biltur I Canada

De fantastisk hyggelige Shelly og Barry tok som sagt godt i mot oss på brygga i Canoe Cove i Sidney, British Colombia i Canada. Den eminente gjenforeningen kvalifiserte for en champagne-ankerpils som utartet til middag og slik gikk dagene. I to uker hang vi sammen.
Vi tok en bytur til Victoria, en koselig engelsk inspirert by. Vi var innom en seilmaker og kjøpte lapper til storseilet vårt - det begynner å vise tegn til slitasje, så just om case utvidet vi  lageret vårt med lapper. Vi var selvfølgelig innom en marinebutikk. Og vi nøt ubegrenset internett i marinaen, tregt, men nett.
Etter noen dager i marinaen dro vi alle fire på biltur. Shelly og Barry bor i Edmonton i Alberta i Canada og inviterte oss hjem til dem. Bilturen tok oss gjennom fire nasjonalparker, glacier national park, Yoho nationalpark, Banff nasjonalpark og Jasper nasjonal par. Alle fire med fantastisk utsikt og også her fikk vi oppleve villmarks Canada. Vi så elk, bjørn og sau med digre horn.
Våre gode venner bor på en nydelig eiendom utenfor Edmondton. Der tilbragte vi fire dager. På eiendommen har de laget to bålplasser og de har en liten hytte som de kaller lodgen.  En kveld satt vi ved bålet, og hørte coyote ule, og en kveld koste vi oss i lodgen - what is said in the tent stays in the tent. Det ble noen heidundrande kvelder hvor gutta var skikkelig slitne dagen derpå.
En kveld var vi ute å spise sammen med datteren, svigersønnen  og barnebarn.
Vi hadde noen veldig koselige dager på besøk i Edmondton. Tusen takk for oss Shelly og Barry!
Vi fikk låne en bil av dem,  en Porsche Cayenne, og kjørte de 120 milene tilbake til Impuls i Canoe Cove.
Nå er det på tide å sette baugen mot varmen. Vi begynner å glede oss til å få litt farge på kroppen igjen. Men noen siste forberedelser må til før vi seiler sørover.


Bålkos



Vi besøkte det som en gang var verdens største kjøpesenter. Nå er det bare nummer fem i rekken.

Utsikten deres fra kjøkkenet



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Vi setter veldig stor pris på om du legger igjen noen ord i kommentarfeltet. Hilsen Marianne og Kolbjørn