Impuls

Impuls

onsdag 20. januar 2016

Karneval på st Croix

Hvert år, 2 januar (ja vet vi ligger litt etter i skrivingen...), holdes det Crucian Christmas Carneval her på St Croix. I ordentlig uorganisert crucian style, er det liv og røre i gatene i Fredriksted hele dagen og kvelden. Det hele startet med noen biler med diverse misser og kinger som skulle vises frem og æres, deriblant Queens og king fra Police  Force, miss virgin Islands og diverse andre. Det kom Steelband, store grupper med ungdommer på lasteplanet på biler og spilte fantastiske rytmer på ståltrommer, styltemenn, og diverse andre underholdende kreasjoner. Alt ble presenter i et tog med store avstander mellom de ulike kreasjonene. Vi trodde det hele var over og begynte å bevege oss skuffet ut av karnevalsgatene, vi hadde jo håpet å se noen vakre fjærpyntede karnevalsdeltagere, men det var tydeligvis ikke et slikt karneval. Men så, i det munnviken var på sitt dypeste og hodene våre på høyde med skuldrene, så vi dem, to timer bak resten av toget! Smile! Kos dere med bildene.

 Steelband
God stemning
Er det ikke helt vanlig å ta med seg en Boa Constrictor på ca 2,5 meter? Kolbjørn beroliget Marianne med at den var helt ufarlig. Og de eneste som lot seg hisse opp av dette publikumet var alle barna som ville ta på den og ha den rundt halsen.
 Styltemenn

 
Mat må man ha.







Vi hang utefor baren Lost Dog sammen med Edgar og dama, og alle de kjente. Lost Dog ble beskrevet som Poor white mans bar.







Lost Dog Pub
Marianne



Folkets tog! Der hang vi oss på!
 Cooler med is og Whiskey

1 kommentar:

Hei! Vi setter veldig stor pris på om du legger igjen noen ord i kommentarfeltet. Hilsen Marianne og Kolbjørn